Skip links

Waar moet een NXT GM aan voldoen?

De NXT GM Challenge is door Postillion Hotels en HotelloTOP bedacht, om jong hospitality talent de kickstart van hun carrière te geven. Niet onderaan beginnen en je langzaam opwerken, maar direct starten als General Manager van viersterrenhotel Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Zo’n kans krijg je natuurlijk niet zomaar; je moet het wel in je hebben om hotelbaas te zijn. Waar moet een NXT GM eigenlijk aan voldoen?

Erik-Jan Ginjaar, Algemeen Directeur Postillion Hotels:
‘Je moet durf en energie hebben! Het lef om veranderingen door te voeren en buiten de kaders te kijken en denken. En hiervoor is energie nodig. Juist de energie van de jonge Hotello; jong talent dat nog volop kansen ziet en die durft te pakken.’  

Stephanie van Oorschot, Managing Director HotelloTOP:
‘The NXT GM is een ambitieuze jonge Hotello, die niet bang is om in het in het diepe te springen. Hij/zij heeft lef, is nieuwsgierig en sociaal, en zal niet opgeven tot de doelen die worden nagestreefd zijn bereikt. Bovendien kent The NXT GM de kracht van netwerken en staat de Hotello open om te leren van de ‘captains of industry’ uit de branche. Deze aanpakker durft deze kans met beide handen aan te grijpen en werkt, naast de kickstart van zijn of haar carrière, aan een waardevol netwerk binnen de hotellerie.’

Een NXT GM moet durf en energie hebben!

Een NXT GM moet durf en energie hebben!

 

Tom Schilderman, voormalig GM Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer:
‘Een NXT GM moet het lef hebben om keuzes te durven maken. Je wordt weliswaar goed begeleid, tijdens dat jaar als hotelbaas, maar je moet het uiteindelijk wél zelf doen. Beschikken over volhouders mentaliteit is daarom ook belangrijk; een ‘nee’ niet altijd als ‘nee’ accepteren. Je moet de randen van de Postillion-kaders durven opzoeken en daarmee leren werken.’

‘En behalve die eigen inbreng is het natuurlijk belangrijk dat je bezig bent met het team. Je doet het samen en mensen meekrijgen en motiveren is een must!’ 

Suzanne van Veldhuijsen, HR adviseur Postillion Hotels:

‘Een NXT GM moet ambitie hebben en willen groeien. De challenge is juíst bedacht om jong talent met een eigen visie aan te trekken en ze de ruimte te geven om te leren. Daarnaast moet de NXT GM een feilloos gevoel voor gastvrijheid hebben. Daarmee maak je tenslotte echt het verschil in de hospitality.’ 

Een feilloos gevoel voor gastvrijheid is een must

 Justus van Dam, de NXT GM 2019:
‘Je moet vooral lef hebben, vind ik. Om je aan te durven melden en de hele challenge te doorlopen, maar ook om voor een team te kunnen staan. Van a tot z de verantwoordelijkheid over een hotel dragen, van operationeel tot commercieel, is een grote verantwoordelijkheid.’

Heb jij lef? En wil je General Manager worden van een viersterrenhotel? Schrijf je dan in voor The NXT GM Challenge 2020 en wie weet word jij de volgende baas van dit Postillion Hotel!

 

 

Leave a comment

Name*

Website

Comment