Skip links

NXT GM Challenge 2020 levert ruim honderd inschrijvingen op

27 september sloot de registratie voor The NXT GM Challenge 2020. Maar liefst 100 hotelschoolstudenten, verdeeld over alle hotelscholen van Nederland, schreven zich in! Hieruit selecteerden Postillion Hotels en HotelloTOP de afgelopen week tien kandidaten die kans maken op dé kickstart van hun carrière: direct na het afstuderen een baan als General Manager.  

‘Fantastisch om te zien dat het vak van General Manager dus echt leeft onder studenten van alle hotelscholen!’, reageert Postillion’s CEO Erik-Jan Ginjaar. En ook HotelloTOP’s Stephanie van Oorschot benadrukt dat dit aantal hen zeer positief heeft verrast. ‘Het feit dat je als Hotello écht kans maakt om GM te worden van een viersterrenhotel heeft alle Nederlandse hotelscholen duidelijk bereikt.’

Veel doorgroeimogelijkheden
Met deze challenge willen Postillion Hotels en HotelloTOP laten zien dat de hospitality een super mooi vak is, waarin veel mogelijk is. ‘De branche heeft vernieuwende mensen nodig, met ambitie en een sterke visie. Met deze challenge dagen we jonge Hotello’s daarom uit om die ambitie en visie direct vanuit de schoolbanken in de praktijk te brengen. En laten we ze zien dat, als je écht wil, je absoluut kunt doorgroeien.’

‘Hotello’s zien duidelijk dat dit the real deal is!’ 

De top 10 van 2020:

Melissa van Rooij – Hotelschool Tio (TiO), afstudeerjaar 2019

Julien Schreiner – Stenden Hotel Management School (SHMS’), afstudeerjaar 2020

Florianne Hazelzet – Hotelschool The Hague (HTH’), afstudeerjaar 2019

Isabelle van den IJssel – Hotelschool The Hague (HTH’), afstudeerjaar 2017

Emma van Walsem – Breda University of applied sciences (BUAS), afstudeerjaar 2019

Lotte Willems – Breda University of applied sciences (BUAS), afstudeerjaar 2020

Michelle Slinkman – Stenden Hotel Management School (SHMS’), afstudeerjaar 2020

Judith Aardenburg – Stenden Hotel Management School (SHMS’), afstudeerjaar 2017

Rico Borst – Stenden Hotel Management School (SHMS’), afstudeerjaar 2019

Robin de Wit – Hotel Management School Maastricht (HMSM’), afstudeerjaar 2020

De top 10 is geselecteerd door een Petit Comité, bestaande uit HotelloTOP en Postillion Hotels. De drie finalisten en winnaar van The NXT GM 2020 worden gekozen door een onafhankelijke jury.

Isabelle van den IJssel
Isabelle van den IJssel – Hotelschool The Hague

Challenge Day
Tijdens de Challenge Day, op 26 oktober, strijdt de top 10 om een finaleplek. Hier presenteren de kandidaten hun visie op het financieel, operationeel en commercieel runnen van een hotel. De Challenge Day is behalve een wedstrijddag een belangrijk ontwikkelmoment voor deze tien jonge Hotello’s. Zij krijgen verschillende workshops en kennis aangeboden, waar ze hun verdere carrière profijt van hebben. Dit maakt The NXT GM Challenge meer dan een wedstrijd; het is een uniek leermoment, dat de kandidaten een stap verder brengt in hun hospitality carrière.

Rico Borst
Rico Borst – Stenden Hotel Management School

Finale op HotelloTOP Year Event
Van de tien geselecteerde Hotello’s blijven er na de Challenge Day uiteindelijk drie over. Zij strijden in de finale om de GM positie van Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer. Op het HotelloTOP Year Event, tijdens de Horecava op 15 januari 2020, wordt de winnaar bekend gemaakt.

De weg naar de finale van The NXT GM Challenge is te volgen op www.nxtgmchallenge.com.

Wil je meer weten over de NXT GM Challenge 2020? Neem dan contact op met:
Karin Duysens & Marloes Alblas, HotelloTOP & Postillion Hotels
E-mail: info@nxtgmchallenge.com
Telefoon: 043 356 10 91

Leave a comment

Name*

Website

Comment