The NXT GM Challenge

NH Hotel Group: ‘Alle kandidaten NXT GM Challenge hebben ons omvergeblazen'

“Wanneer je ambitie hebt en dit laat zien, wordt dit altijd opgemerkt bij NH Hotel Group”, vertelde Talent Development Specialist Stan van Gompel, voorafgaand aan de challenge. Dat dit echt zo is, blijkt wel uit het feit dat bijna alle kandidaten inmiddels een betrekking hebben binnen de hotelketen. “Ze hebben ons stuk voor stuk omvergeblazen!” 

Uiteraard gaat Lynn Woltjes per 1 september as. aan de slag als General Manager bij NH Schiller & NH Caransa in Amsterdam. Maar ook Hotello’s Jort Baremans, Desiré Buijtenweg, Meggie Kuijer en Evi de Groot hebben hun plek binnen NH Hotel Group gevonden.

 

Kwaliteiten die passen bij de hotels 

“Alle vijf de kandidaten die hebben deelgenomen aan de Challenge Days hebben de vakjury omvergeblazen”, reageert Stan. “Ze hebben allemaal laten zien veel in hun mars te hebben, met kwaliteiten die passen binnen NH Hotel Group.” The NXT GM Challenge was dan ook niet alleen een mooie kans voor de kandidaten om de hotelketen beter te leren kennen, maar ook voor NH om de potentie van de kandidaten te ontdekken. “Uiteraard kan maar één iemand die felbegeerde positie van GM winnen, maar daarnaast zijn we ervan overtuigd dat ook de overige kandidaten over genoeg kwaliteiten beschikken die in onze hotels goed tot hun recht komen.” 

 

Hier gaan de kandidaten aan de slag:

Jort Baremans (SAXION’23): Housekeeping Manager bij Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Desiré Buijteweg (BUAS ’23): Assistant Front Office Manager bij Tivoli Doelen Amsterdam Hotel

Meggie Kuijer (SAXION’22): Front Office Manager bij NH Sparrenhorst in Nunspeet

Evi de Groot (BUAS’23): is momenteel nog bezig met haar opleiding, maar NH hoopt ook voor haar in de toekomst iets te kunnen betekenen 

 

Lef en doorzettingsvermogen 

“Jort, Desiré, Meggie en Evi hebben dankzij The NXT GM Challenge de kans gehad NH Hotel Group te leren kennen en de vakjury te laten zien dat ze over veel kwaliteiten beschikken die we graag zien bij NH. Voor iedereen geldt dat ze veel passie hebben voor onze gastvrijheidsindustrie, ze zijn leergierig, proactief en maken gemakkelijk contact. Dat je als pas afgestudeerde Hotello wil gaan voor een baan als GM toont heel wat lef en doorzettingsvermogen. Precies de eigenschappen die we zoeken bij NH Hotel Group! We waren er dan ook unaniem van overtuigd dat ze goed zouden passen in een leidinggevende functie binnen onze keten. Evi is als enige nog bezig met haar opleiding, maar we hopen dat we ook voor haar in de toekomst iets kunnen betekenen.” 

 

Hiring the right people, training them the skills

“Bij NH geloven we in hiring the right people, training them the skills”, vertelt Stan. “Als je net uit de hotelschoolbanken komt tenslotte, begint het pas echt. Kennis uit boeken is ontzettend belangrijk, maar dit vormt slechts een basis. Weliswaar een goede basis, maar je wordt pas volwassen en ervaren in het vak wanneer je begint met werken. Daarom bieden we mensen deze kans en begeleiden we ze daar goed in. Wat deze Hotello’s betreft, weten zeker dat ze in hun functie veel kunnen leren en een mooie carrière binnen NH Hotel Group tegemoet gaan.” 

 

Wil je meer weten over carrièrekansen binnen de NH Hotel Group, kijk dan op de website https://www.nh-hotels.nl/corporate/werk

‘Bij NH geloven we in hiring the right people, training them the skills’

Vlnr. Desiré Buijteweg, Evi de Groot, Meggie Kuijer, Jort Baremans en Lynn Woltjes.

#NXTGM2023 #nhhotelgroup #hotellotop #furthertogether

Meer nieuws