The NXT GM Challenge

NH Hotel Group: volop carrièrekansen

NH Hotel Group part of Minor Hotels biedt zowel nationaal als internationaal veel doorgroeimogelijkheden. “Wanneer je potentie hebt en dit laat zien”, vertelt Talent Development Specialist Stan van Gompel, “wordt dit altijd opgemerkt.” 

“Als je net van de hotelschool komt, denk je dat je heel wat weet en bent”, weet Stan, afgestudeerd aan de Hotel Management School Maastricht, uit ervaring. “Maar dan begint het pas! Kennis uit boeken is ontzettend belangrijk, maar dit vormt slechts een basis. Weliswaar een goede basis, maar je wordt pas volwassen in het vak wanneer je begint met werken.” 

 

Klaastomen voor de volgende stap

Als NXT GM maak je in één keer een wel heel grote sprong; vanuit de schoolbanken naar hotelbaas. “De Hotello die de positie wint, begeleiden we dan ook goed”, benadrukt hij. “Persoonlijk en via de captains of industry, maar ook door hem of haar te koppelen aan verschillende interne trainingstrajecten van onze NH University.” En dat zijn er behoorlijk wat, zo blijkt. “We bieden een breed scala aan opleidingen, die zowel online als klassikaal te volgen zijn. Zo helpen we onze medewerkers bijvoorbeeld hun hard- en soft skills te ontwikkelen en bieden we training gericht op gastvrijheid, coaching, management en supervisie. Waar iemand ook staat in zijn of haar carrière, we helpen onze mensen verder te ontwikkelen en klaar te maken voor de volgende stap.” 

 

Doorgroeien binnen de keten

Mogelijkheden om door te groeien binnen de keten zijn er namelijk volop, benadrukt hij. “Omdat we veel hotels hebben, in meerdere landen.” (In Nederland heeft NH ruim dertig hotels en wereldwijd momenteel 520, red.) Ondanks die schaalgrootte is NH Hotel Group part of Minor Hotels als bedrijf laagdrempelig, vertelt Stan. “Wanneer medewerkers potentie hebben, wordt dit dan ook altijd opgemerkt. En ondanks dat we in meerdere landen gevestigd zijn, leren we toch van elkaar en werken we intensief samen. Dat zorgt voor een breder en interessant perspectief.” 

 

Werken bij NH Hotel Group betekent dan ook feitelijk een heel groot netwerk, benadrukt hij. “De recente integratie met Minor Hotels heeft dit netwerk nog eens veel groter gemaakt. We staan aan de vooravond van een versnelling in groei- en carrièrekansen en Hotello’s met passie voor het hotelvak en de ambitie om te ontwikkelen, kunnen daarbij zijn! We zijn dan ook niet alleen op zoek naar The NXT GM, maar maken sowieso graag kennis met ambitieuze Hotello’s met grootse dromen. Job- en ontwikkel opportunities genoeg!” 

 
Wist je dat: werken bij NH Hotel Group part of Minor Hotels veel leuke voordelen met zich meebrengt? Zoals voordelig in de hotels wereldwijd overnachten, voor zowel jou als je familie, of een welkomstovernachting in het hotel waar je gaat werken?
 

Meer informatie over The NXT GM Challenge en inschrijven: https://nxtgmchallenge.com 

‘Werken bij NH Hotel Group betekent een heel groot netwerk’​

Talent Development Specialist Stan van Gompel.

#NXTGM2023 #nhhotelgroup #hotellotop #furthertogether

Meer nieuws